Hulpmonteur airco

“Ben jij thuis altijd aan het rommelen met gereedschap, en help je graag je vader met klussen binnen en buitenshuis? Of kun jij een kapotte lamp weer laten schijnen?
Misschien sleutel jij wel veel liever aan je brommer of auto!”

“Oh, waar ik naar toe wil? Wij zoeken jou!”

Van Kempen Koudetechniek zoekt Hulpmonteurs Airco!
De alleskunner die zichzelf binnen de techniek verder wil ontwikkelen en wij gaan jou daarbij helpen!

Samen gaan we sparren over jouw toekomst binnen ons familiebedrijf en met een ervaren Koel-, Service- of Aircotechneut ga jij op pad om onze installaties bij klanten te installeren. Geen klus is voor jou te groot en je laat je inspireren door de levensverhalen van onze passievolle technici!

Wij bieden je de mogelijkheid om op onze kosten (koel) technische opleidingen/cursussen te volgen, een BBL variant, een dag- of avondschool. Wij kijken naar de opleiding die bij jou past!
Daarnaast dragen wij ook onze kennis over via onze eigen VK Academy. Kortom, voldoende ruimte om je te kunnen ontwikkelen. En kent onze techniek voor jou uiteindelijk geen geheimen meer, dan kun je altijd mooie stappen maken op onze carrièreladder!

Jouw opleidingsachtergrond is voor ons minder van belang. Je hebt uiteraard wel twee rechterhanden, bent nieuwsgierig naar techniek en werkt graag met anderen samen!

Heb ik je interesse gewekt en wil je graag meer weten, aarzel niet en bel of mail mij. Ik vertel je graag meer over ons bedrijf en jouw mogelijkheden!

Tot snel!

Groeten Kedie Chaigneau, HRM Medewerkster bij Van Kempen Koudetechniek
0344-634 884 / kc@vkkt.nl

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam
Back to top