Scherpenhuizen Eindhoven

 Na de nieuwbouw in 2017 is er in 2020 een 2e locatie naast het huidige pand gebouwd, waarvan de helft momenteel gekoelde opslag betreft. De bestaande koelinstallatie is een NH3/CO2 installatie met een totale koelcapaciteit van totaal 2.290 kW koelvermogen.

Tussen de de twee panden is een corridor gerealiseerd van 40 meter, hiervan wordt de helft geconditioneerd. Deze uitbreiding is gekoppeld aan de bestaande koelinstallatie waarbij er een leidingbrug van 40 meter is voorzien tussen de 2 bedrijfspanden op 10 meter hoogte.

Hierop zijn de koelleidingen gemonteerd. Het pand is gecertificeerd volgens BREEAM***** waarbij destijds de hoogste score werd bereikt.

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top