Koudemiddel CO2 Flora Holland

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft VK bij Flora Holland secties vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel CO2.

Over Flora Holland

FloraHolland is een coöperatieve organisatie van en voor telers van sierteeltproducten. Als afzetorganisatie bouwen zij aan een sterk internationaal handelsplatform in het belang van de leden. Met de combinatie van marktplaatsen en afzetondersteunende dienstverlening faciliteren zij telers in het zakendoen met hun klanten.

Milieuvriendelijke koudemiddel CO2

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft VK bij Flora Holland 4 secties van cel 0.27 vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het koudemiddel CO2.  Al het leidingwerk is opnieuw gelegd en geïsoleerd. De secties zijn aangesloten op de installatie van koelcel 0.26. 

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top