Koudemiddel CO2 Flora Holland

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft VK bij Flora Holland secties vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het milieuvriendelijke koudemiddel CO2.

Over Flora Holland

FloraHolland is een coöperatieve organisatie van en voor telers van sierteeltproducten. Als afzetorganisatie bouwen zij aan een sterk internationaal handelsplatform in het belang van de leden. Met de combinatie van marktplaatsen en afzetondersteunende dienstverlening faciliteren zij telers in het zakendoen met hun klanten.

Milieuvriendelijke koudemiddel CO2

Vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22 heeft VK bij Flora Holland 4 secties van cel 0.27 vervangen en gereed gemaakt voor het gebruik van het koudemiddel CO2.  Al het leidingwerk is opnieuw gelegd en geïsoleerd. De secties zijn aangesloten op de installatie van koelcel 0.26. 

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Koelcentrum Zederik

Koelcentrum Zederik beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen Koudetechniek heeft een centrale ammoniak installatie gerealiseerd.

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Elburg foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Van den Brink
Nieuwe installatie bij Royal Flora Holland in Aalsmeer
Bij Royal Flora Holland heeft Van Kempen een nieuwe...
Back to top