Koeltechnische installatie voor Lidl

VK heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het nieuw gebouwde distributiecentrum van Lidl te Heerenveen. Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem.  

Lidl Nederland

Lidl Nederland behoort tot de internationale Lidl-groep en heeft de taak op zich genomen, voor distributiecentrum Heerenveen, de bouw, de installatie en het onderhoud voor 10 jaar van een volledige koel- en vriesinstallatie te organiseren. Lidl is een groep succesvolle en sterk groeiende supermarktketens. Deze enorme groei heeft er inmiddels voor gezorgd dat Lidl de Europese grenzen heeft overschreden.

Het basisprincipe en de sleutel van succes van Lidl is eenvoud. De hele werkwijze van Lidl is hieraan gekoppeld. Lidl koopt hun assortiment in met als doel de klant, de dagelijkse boodschappen met de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijs aan te bieden.

Koeltechnische installatie

VK heeft de koeltechnische installatie verzorgd voor het in 2013 nieuw gebouwde distributiecentrum van Lidl te Heerenveen. Het gaat om een ammoniak/Co2 installatie met een warmteterugwinningssysteem. Tevens is er gebruik gemaakt van een “WKO”. Dit systeem onttrekt warmte uit de grond.

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top