Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Over van Soest:

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en verwerken van champignons. In de loop der jaren breidde het bedrijf uit en kwamen er bedrijfshallen bij alsmede nieuwe productielijnen. Anno 2017, wordt er 20 ton champignons per uur verwerkt en geldt Champi-Mer als absolute wereldmarktleider op het gebied van diepgevroren champignons en de verwerking van diverse champignonproducten. 

Wat voor installatie?

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd, deze installatie kan koelen en vriezen. Op deze installatie zijn aangesloten een: Koelcel, een vriescel, een falling film cooler en een invriestunnel.

Deze invriestunnel wordt gebruikt voor het invriezen van 10.000 kg champignons per uur.

De gehele installatie wordt aangestuurd door ons eigen ontwikkelde VK- Dynamics sturing

Uitvoering:

De installatie is medio 2017 opgeleverd.

Project foto van Kempen Koudetechniek bij van Soest
Project foto van Kempen Koudetechniek bij Van Soest
Project foto van Kempen Koudetechniek bij van Soest
Project foto van Kempen Koudetechniek bij van Soest
Project foto van Kempen Koudetechniek bij van Soest

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

25-jarig jubileum
Jubilarissen, Afgelopen maand op zowel 1 als 2 augustus...
Van Kempen Koudetechniek in mozaïek
Van Kempen Koudetechniek vindt het belangrijk en is er...
Back to top