Koeltechniek voor DL Logistics Group

Bij DL Logistics Group hebben we opdracht gekregen voor het leveren en monteren van nieuwe koeltechniek t.b.v. 3 nieuwe koelcellen voor de locatie Bleiswijk. 

Over DL Logistics

DL Logistics Group is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport. Ze hebben opslagruimtes voor droge goederen, geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Daarnaast kunnen ze voordelig voorzien in weg-, zee- en luchttransport. DL Logistics Group heeft zes vestigingen; Bodegraven, Amsterdam Schiphol, Moerdijk, Rotterdam, Bleiswijk en Hazerswoude-Dorp. 

Koeltechniek

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Ook is de rijpcel aangepast, zodat deze geschikt is voor het drogen van pluggen. Hiervoor werd extra ventilatie met verwarming (100 kW) geïnstalleerd. De besturing wordt verzorgd door het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Uitvoering

De nieuwe koeltechniek is opgeleverd op 1 maart 2016.

DL Logistics Group koeltechniek VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen Koudetechniek heeft een centrale ammoniak installatie gerealiseerd.

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Elburg foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Koelcentrum Zederik

Koelcentrum Zederik beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Van den Brink
Nieuwe installatie bij Royal Flora Holland in Aalsmeer
Bij Royal Flora Holland heeft Van Kempen een nieuwe...
Back to top