Koeltechniek voor DL Logistics Group

Bij DL Logistics Group hebben we opdracht gekregen voor het leveren en monteren van nieuwe koeltechniek t.b.v. 3 nieuwe koelcellen voor de locatie Bleiswijk. 

Over DL Logistics

DL Logistics Group is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport. Ze hebben opslagruimtes voor droge goederen, geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Daarnaast kunnen ze voordelig voorzien in weg-, zee- en luchttransport. DL Logistics Group heeft zes vestigingen; Bodegraven, Amsterdam Schiphol, Moerdijk, Rotterdam, Bleiswijk en Hazerswoude-Dorp. 

Koeltechniek

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Ook is de rijpcel aangepast, zodat deze geschikt is voor het drogen van pluggen. Hiervoor werd extra ventilatie met verwarming (100 kW) geïnstalleerd. De besturing wordt verzorgd door het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Uitvoering

De nieuwe koeltechniek is opgeleverd op 1 maart 2016.

DL Logistics Group koeltechniek VK

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top