Koeltechniek voor DL Logistics Group

Bij DL Logistics Group hebben we opdracht gekregen voor het leveren en monteren van nieuwe koeltechniek t.b.v. 3 nieuwe koelcellen voor de locatie Bleiswijk. 

Over DL Logistics

DL Logistics Group is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport. Ze hebben opslagruimtes voor droge goederen, geconditioneerde goederen en gevaarlijke stoffen. Daarnaast kunnen ze voordelig voorzien in weg-, zee- en luchttransport. DL Logistics Group heeft zes vestigingen; Bodegraven, Amsterdam Schiphol, Moerdijk, Rotterdam, Bleiswijk en Hazerswoude-Dorp. 

Koeltechniek

De koeltechniek van de drie nieuwe cellen werd gekoppeld op de installatie die in een eerder stadium is geleverd t.b.v. 6 cellen, een klima en een rijpcel. Deze installatie functioneert met het koudemiddel R134a. De drie cellen worden bestuurd d.m.v. het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Ook is de rijpcel aangepast, zodat deze geschikt is voor het drogen van pluggen. Hiervoor werd extra ventilatie met verwarming (100 kW) geïnstalleerd. De besturing wordt verzorgd door het PC/PLC besturingssysteem VK-Dynamics. 

Uitvoering

De nieuwe koeltechniek is opgeleverd op 1 maart 2016.

DL Logistics Group koeltechniek VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarige jubileum
Gefeliciteerd José met jouw 12.5-jarig jubileum! 
Nieuwe telefooncentrale
Wij nemen afscheid van onze oude telefoontoestellen!
Back to top