Koeltechniek voor Berry Packing

VK is bijzonder trots een nieuw project in opdracht gekregen te hebben bij Berry Packing Services uit Venlo voor het aanpassen van de koeltechniek en de koelcelisolatie met deuren.

Over Berry Packing Services

Berry Packing Services is gevestigd op het Freshpark te Venlo en gespecialiseerd in de handel en het verpakken van blauwe bessen.

Koeltechniek en koelcelisolatie

VK heeft opdracht gekregen voor het aanpassen van de koeltechniek en de koelcelisolatie met deuren bij een bestaande locatie op het terrein van het Freshpark te Venlo. De aanwezige installatie met bouwjaar 2002 functionerend met het koudemiddel R404A is aangepast en heringericht t.b.v. de bedrijfsvoering van Berry Packing Services. De besturing (Control Maestro) werd aangepast aan de nieuwe indeling en omgebouwd naar het besturingssysteem VK-Dynamics.

Uitvoering

De koeltechniek en koelcelisolatie is aangepast op 1 juni 2015.

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Koelcentrum Zederik

Koelcentrum Zederik beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Elburg foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Ammoniak CO2 installatie bij Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Van den Brink
Nieuwe installatie bij Royal Flora Holland in Aalsmeer
Bij Royal Flora Holland heeft Van Kempen een nieuwe...
Back to top