Koeltechniek voor Berry Packing

VK is bijzonder trots een nieuw project in opdracht gekregen te hebben bij Berry Packing Services uit Venlo voor het aanpassen van de koeltechniek en de koelcelisolatie met deuren.

Over Berry Packing Services

Berry Packing Services is gevestigd op het Freshpark te Venlo en gespecialiseerd in de handel en het verpakken van blauwe bessen.

Koeltechniek en koelcelisolatie

VK heeft opdracht gekregen voor het aanpassen van de koeltechniek en de koelcelisolatie met deuren bij een bestaande locatie op het terrein van het Freshpark te Venlo. De aanwezige installatie met bouwjaar 2002 functionerend met het koudemiddel R404A is aangepast en heringericht t.b.v. de bedrijfsvoering van Berry Packing Services. De besturing (Control Maestro) werd aangepast aan de nieuwe indeling en omgebouwd naar het besturingssysteem VK-Dynamics.

Uitvoering

De koeltechniek en koelcelisolatie is aangepast op 1 juni 2015.

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top