Koeltechniek voor BBS

VK is bijzonder trots een project gekregen te hebben bij BBS. Het gaat om het aanbrengen van nieuwe koeltechniek voor de rauw afdeling.

Over BBS Food

BBS Food is producent van gegaarde kip & Spare Ribs producten. De focus ligt op een 100% perfekt portion controlled product ten behoeve van de Foodservice, Retail en Industrie. BBS Food werkt alleen met natuurlijk spiervlees van kippen en varkens welke voldoen aan een 100% traceerbaarheid. Dagelijks worden deze vers aangevoerd direct vanuit slachthuizen met een uitsluitende productie op één soort vlees.

Nieuwe koeltechniek

VK heeft de opdracht gekregen voor het aanbrengen van nieuwe koeltechniek in de rauw afdeling. De condensing unit werd op het dak boven de rauw afdeling geplaatst. De condensing unit functioneert met het koudemiddel R407F en heeft een capaciteit van ca. 43 kW. In de te koelen ruimte werd een koeler gemonteerd met hierop aangesloten een lucht verdeelsysteem ter voorkoming van tochtverschijnselen om een zo aangenaam mogelijk klimaat in de ruimte te creëren.

Uitvoering

De nieuwe koeltechniek is in juli 2015 opgeleverd.


Koeltechniek voor BBS convenience food door vk 3
Koeltechniek voor BBS convenience food door vk 1
Koeltechniek voor BBS convenience food door vk 2
Koeltechniek voor BBS convenience food door vk 3
Koeltechniek voor BBS convenience food door vk4
Koeltechniek voor BBS convenience food door vkkt 1
Koeltechniek voor BBS convenience food door vkkt 2

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top