Koelinstallatie voor Weyers GmbH

VK heeft bij Weyers GmbH in Venlo een NH3/CO2 koelinstallatie t.b.v. 13 koelcellen, verlaadhal en een opstelruimte met ruimteverwarming en ventilatie geinstalleerd. 

Over Weyers GmbH

De Duitse firma Weyers vindt haar oorsprong als „Kartoffelhof Weyers“. Deze winkel is meer dan 40 jaar geleden geopend door de ouders van de huidige eigenaar Robert Weyers. In 1995 werd de firma Weyers GmbH Weeze opgericht. Wegens voortduurende groei kocht de firma Weyers GmbH in 1995 de eenmanszaak Ursela Weyers op.

Firmanten werden Robert Weyers, Anja Weyers en de Nederlander Toni Michiels, van wie Weyers GmbH voorheen zijn trostomaten kocht. Het feit dat de firmanten zelf succesvol in de land – en tuinbouw werkzaam zijn geweest, kwam en komt de firma Weyers GmbH in vele opzichten ten goede. Op dit moment bestaat de Weyers groep uit 4 pijlers:

Productie (of groei): telersvereniging SunQuality/ Sunfresh en verschillende telers vanwie Weyers GmbH exclusief de productie vermarkt.

NK3/CO2 koelinstallatie

VK heeft bij Weyers een NH3/CO2 koelinstallatie t.b.v. 13 koelcellen, verlaadhal en een opstelruimte met ruimteverwarming en ventilatie geinstalleerd. Uiteraard ook met de bijbehorende elektrotechniek en PC/PLC besturing met procesvisualisatie. Het betrof hier een uitbreiding van de huidige situatie. Het totale koelvermogen is 1529 kW. 

 

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Uitbreiding Scherpenhuizen Eindhoven
Na de nieuwbouw in 2017 van Scherpenhuizen is er dit jaar...
Eerste paal geslagen voor aanbouw Nature’s Pride
De eerste symbolische paal staat!
Back to top