Koelinstallatie voor Weyers GmbH

VK heeft bij Weyers GmbH in Venlo een NH3/CO2 koelinstallatie t.b.v. 13 koelcellen, verlaadhal en een opstelruimte met ruimteverwarming en ventilatie geinstalleerd. 

Over Weyers GmbH

De Duitse firma Weyers vindt haar oorsprong als „Kartoffelhof Weyers“. Deze winkel is meer dan 40 jaar geleden geopend door de ouders van de huidige eigenaar Robert Weyers. In 1995 werd de firma Weyers GmbH Weeze opgericht. Wegens voortduurende groei kocht de firma Weyers GmbH in 1995 de eenmanszaak Ursela Weyers op.

Firmanten werden Robert Weyers, Anja Weyers en de Nederlander Toni Michiels, van wie Weyers GmbH voorheen zijn trostomaten kocht. Het feit dat de firmanten zelf succesvol in de land – en tuinbouw werkzaam zijn geweest, kwam en komt de firma Weyers GmbH in vele opzichten ten goede. Op dit moment bestaat de Weyers groep uit 4 pijlers:

Productie (of groei): telersvereniging SunQuality/ Sunfresh en verschillende telers vanwie Weyers GmbH exclusief de productie vermarkt.

NK3/CO2 koelinstallatie

VK heeft bij Weyers een NH3/CO2 koelinstallatie t.b.v. 13 koelcellen, verlaadhal en een opstelruimte met ruimteverwarming en ventilatie geinstalleerd. Uiteraard ook met de bijbehorende elektrotechniek en PC/PLC besturing met procesvisualisatie. Het betrof hier een uitbreiding van de huidige situatie. Het totale koelvermogen is 1529 kW. 

 

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top