Koelinstallatie Hillfresh International

VK is bijzonder verheugd om na de nieuwbouw in 2009 ook de opdracht te hebben gekregen voor de renovatie van twee bestaande koelcellen op het bedrijfscomplex van Hillfresh. 

Hillfresh

Vanuit het 11.500 m2 grote distributiecentrum in Barendrecht importeert en exporteert Hillfresh dagelijks duizenden kilo’s groenten, fruit en exoten naar diverse Europese klanten. Hillfresh staat voor een brede range kwaliteitsproducten die je herkent aan een optimale smaakbeleving. 

Sanering koelinstallaties

Op het bedrijfscomplex van Hillfresh werden door Van Kempen Koudetechniek twee bestaande enkelvoudige koelinstallaties compleet gesaneerd vanwege de uitfasering van het koudemiddel R22. Hiervoor werden twee nieuwe installaties geplaatst met het koudemiddel R134a. Gemonteerd werden twee enkelvoudige koelinstallaties met ieder 31 kW koelvermogen waarop per installatie twee koelers werden gekoppeld. De bestaande installaties werden via de wettelijke wegen gesaneerd en compleet afgevoerd. 

Uitvoering

Alle werkzaamheden hebben we in mei 2015 afgerond.

project-foto-van-kempen-koudetechniek-hillfresh
project-foto-van-kempen-koudetechniek-hillfresh 2
project-foto-van-kempen-koudetechniek-hillfresh 3

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Uitbreiding Scherpenhuizen Eindhoven
Na de nieuwbouw in 2017 van Scherpenhuizen is er dit jaar...
Eerste paal geslagen voor aanbouw Nature’s Pride
De eerste symbolische paal staat!
Back to top