Koel- / vriescombinatie Ariza

VK is bijzonder trots een nieuwe klant in zijn klantenbestand te mogen verwelkomen met Ariza. VK heeft een centrale koel/vriesinstallatie, functionerend met het milieuvriendelijke en energiezuinige koudemiddel CO2 geleverd en gemonteerd.

Over Ariza

Ariza is gespecialiseerd in de productie van fruit en groente producten. Ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in de productie en levering van geconcentreerde sappen, NFC sappen, puree en IQF in biologisch, fairtrade en voedselveiligheid voor baby’s. Ze richten zich op maatgemaakte producten voor de diverse groepen klanten op een hoog kwaliteitsniveau met een snelle responstijd.

Centrale koel/vriesinstallatie

VK had de opdracht gekregen voor het leveren en monteren van een centrale koel/vriesinstallatie, functionerend met het milieuvriendelijke en energiezuinige koudemiddel CO2. De installatie functioneert volgens het directe expansie principe (transkritisch). De installatie heeft een koelcapaciteit van ca. 86 kW en een vriescapaciteit van ca. 47 kW. Op de installatie zitten 3 koelcellen, een expeditie en 2 vriescellen aangesloten. Ook de vloerverwarming voor beide vriescellen is onderdeel van onze levering. De installatie is uitgerust met warmteterugwinning t.b.v. de levering van warmte voor de vloerverwarming van beide vriescellen en t.b.v. verwarming van de kantine. De installatie wordt volledig automatisch bestuurd met de revolutionaire software VK-Dynamics.

Uitvoering

De koel- en vriescombinatie is in augustus 2015 opgeleverd.

Koel en vriesinstallatie bij Ariza voor VK
Project van kempen koudetechniek Ariza
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 3
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 4
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 5
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 6
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 7
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 10
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 11
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 12
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 13
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 14
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 9
Project foto van kempen koudetechniek Ariza
Project foto van kempen koudetechniek Ariza 8

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Transkritische koelinstallatie voor Allround Cargo Handling B.V.
In Ridderkerk zijn we bezig bij de nieuwe vestiging van...
In memoriam Alidus Gerritse
Back to top