Isolatie voor Aartsenfruit

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld.  

Over Aartsenfruit

Aartsenfruit onderscheidt zich op organisatie en logistiek vlak. De gehele organisatie wordt vanuit de hoofdvestiging in Breda geleid. Op deze locatie zit de importafdeling, administratie, IT, logistiek en de directie. De overige vestigingen kunnen zich hierdoor volledig richten op hun kerntaak; verkoop. Aartsenfruit importeert op dit moment vanuit een 35-tal verschillende landen uit alle hoeken van de wereld. Een totaal en zeer breed assortiment is één van de krachten van de organisatie.

Aartsenfruit levert in de Benelux wekelijks aan meer dan 1.000 verschillende afnemers. Het klanten bestand van Aartsenfruit bestaat uit; grootwinkelbedrijven, groentespeciaalzaken, grossiers, bewerkende en verwerkende industrie, horecaleveranciers, ambulante handel en exporteurs.

Verder beschikt Aartsenfruit op alle vestigingen over een uiterst moderne verkoophal. Aartsenfruit is zowel aan de inkoop en verkoop kant zeer breed georiënteerd, hierdoor zijn zij een sterke en onafhankelijke organisatie binnen de AGF branche.

Isolatiewanden

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld. Daarna is de bestaande besturing/visualisatie omgebouwd naar een VK besturing/visualisatie.

 

 

Isolatie voor Aartsenfruit door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen Koudetechniek heeft een centrale ammoniak installatie gerealiseerd.

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Koelcentrum Zederik

Koelcentrum Zederik beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Centrale NH3 installatie bij Elburg foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Dag van de koeling
Vandaag is het de dag van de koeling, een mooi moment om...
Artikel stedenbouw, DL Logistics en Jocotrans
Warmteterugwinning is steeds vaker van toepassing bij het...
Back to top