Isolatie voor Aartsenfruit

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld.  

Over Aartsenfruit

Aartsenfruit onderscheidt zich op organisatie en logistiek vlak. De gehele organisatie wordt vanuit de hoofdvestiging in Breda geleid. Op deze locatie zit de importafdeling, administratie, IT, logistiek en de directie. De overige vestigingen kunnen zich hierdoor volledig richten op hun kerntaak; verkoop. Aartsenfruit importeert op dit moment vanuit een 35-tal verschillende landen uit alle hoeken van de wereld. Een totaal en zeer breed assortiment is één van de krachten van de organisatie.

Aartsenfruit levert in de Benelux wekelijks aan meer dan 1.000 verschillende afnemers. Het klanten bestand van Aartsenfruit bestaat uit; grootwinkelbedrijven, groentespeciaalzaken, grossiers, bewerkende en verwerkende industrie, horecaleveranciers, ambulante handel en exporteurs.

Verder beschikt Aartsenfruit op alle vestigingen over een uiterst moderne verkoophal. Aartsenfruit is zowel aan de inkoop en verkoop kant zeer breed georiënteerd, hierdoor zijn zij een sterke en onafhankelijke organisatie binnen de AGF branche.

Isolatiewanden

In de bananencellen en klima-ruimte heeft VK de ruimte voorzien van isolatiewanden en een plafond. Vervolgens zijn de nieuwe koelers aan de NH3/temperinstallatie gekoppeld. Daarna is de bestaande besturing/visualisatie omgebouwd naar een VK besturing/visualisatie.

 

 

Isolatie voor Aartsenfruit door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top