Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 
VK heeft een CO2 installatie geleverd ter vervanging van een installatie welke functioneert met een HFK ( synthetisch koudemiddel),hierdoor staat HFS gesteld voor de toekomst en draagt bij aan een schoner milieu. 
De installatie is gefaseerd omgebouwd om de dagelijkse bedrijfsvoering bij HFS zo min mogelijk te verstoren. De installatie levert de koude voor diverse verwerkingsruimten, meerdere opslagcellen, een expeditie, een vriescel en een koud watertank. 
 
Verder is de installatie geleverd compleet met de machinekamer en toebehoren en wordt bestuurd middels “VK-Dynamics”.
 

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

VPG
Fantastisch project in Zwitserland.
Holland Food Service
Recent hebben wij een installatie opgeleverd bij Holland...
Back to top