DX-koeling voor De Waardenburcht

VK-Aircocentre heeft bij Stichting de Waardenburcht een DX-koeling t.b.v. van een bestaande luchtbehandelingskast met een totaal van drie circuits geleverd en gemonteerd.

DX-koeling

VK-Aircocentre heeft bij Stichting de Waardenburcht een DX-koeling t.b.v. van een bestaande luchtbehandelingskast met een totaal van drie circuits geleverd en gemonteerd. De bestaande koelinstallaties zijn aan-uit systemen die bij koelvraag de volledige capaciteit leveren. (60kW.) Door twee circuits met ongelijke capaciteit toe te passen is er een beperkte regeling aanwezig op de LBK. 

De geselecteerde vervangende apparatuur levert een totale koelcapaciteit van 61.5 kW. Het grote voordeel van deze installatie is dat de compressoren toerengeregeld zijn, dus daarmee altijd de juiste capaciteit levert en zo min mogelijk energie verbruikt. 

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Jubileum Chris Honders.
Chris is 25 jaar in dienst bij VK! Een mijlpaal om trots op...
Dammes Laban Van Uden Onroerend Goed cv.
Zaterdag 15 juni werd de ‘eerste paal’ logistiek centrum DL...
Back to top