VK Introduceert VK-Dynamics

Van Kempen Koudetechniek introduceert het nieuwe softwarepakket VK-Dynamics. Een innovatief programma dat volledig inzicht en controle geeft op uw koel-/vriesinstallatie. VK-Dynamics is het resultaat van meer dan 25-jaar interne doorontwikkeling van bestaande softwaremodules i.c.m. 67-jaar ervaring in industriële koudetechniek. Van Kempen Koudetechniek realiseert al vanaf het begin van de digitale revolutie computergestuurde installaties. Alle software is ontwikkeld  in eigen huis, zowel de besturing als de visualisatie ervan. Hierbij is continu de focus gelegd om de besturing zo te configureren dat de te koelen producten optimaal bewaard worden tegen zo laag mogelijke energiekosten.

 

 

Naast VK-Dynamics is het ook mogelijk uw installatie te besturen middels het al jaren bekend in de markt staande programma VK-Visual. Beide programma's maken de koudetechnische procesinformatie op een eenduidige, intuïtieve manier helder zichtbaar. Alle software modules zijn modulair opgebouwd en verzorgen een gestroomlijnde beheersing van de koudetechnische installatie. Het grote verschil tussen VK-Dynamics en VK-Visual is het dynamische karakter van VK Dynamics. Waar VK-Visual vooral geschikt is voor de "standaard" koelinstallatie, blinkt VK-Dynamics uit door zijn dynamische karakter. Eventuele extra wensen van opdrachtgevers kunnen altijd meegenomen worden in de gewenste configuratie, waardoor er altijd maatwerk ontstaat.

 

 

Loopt de continuïteit van uw koelinstallatie gevaar door een verouderde regeltechniek? VK-Dynamics of VK-Visual is voor u de oplossing. De implementatie van de hard- en software kan op ieder moment worden uitgevoerd, zelfs als de installatie in vol bedrijf is. Het realiseren van 20% energiebesparing op uw huidige installatie is middels VK-Dynamics absoluut mogelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid gecreëerd om uw installatie 24 uur per dag en 7 dagen in de week te monitoren en beheren op afstand middels het VK-Livecentre. Hierbij worden periodiek uw installatie instellingen in combinatie met het energieverbruik gelogd, gecontroleerd en indien nodig op afstand bijgesteld. 

 

Om deze energiekosten goed inzichtelijk te krijgen is een validatie model ontwikkeld. Voor de validatie van uw installatie worden alle relevante installatie metingen periodiek gelogd voor alle mogelijke energie- en kosten beheersplannen. Middels een diagnostic module is het mogelijk om allerlei installatie gebonden  meldingen te ontvangen zoals afwijkingen in bepaalde schakelacties of koel-/vries-/ ontdooi en draaitijden. Uiteindelijk gaat het om de ultieme koelperfectie d.w.z. uitstekende bewaarresultaten van uw product tegen zo laag mogelijke kosten. Uiteraard zijn alle installaties overal op afstand te besturen middels uw pc, tablet en/of smartphone.

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Het werk van een koelmonteur is veelzijdig!
Een leuk interview met onze collega Christian Gerritse over...
25-jarig jubileum
Niet één maar twee jubilea! 
Back to top