Van Kempen Koudetechniek in mozaïek

Flipje fruitcorso

Van Kempen Koudetechniek vindt het belangrijk en is er trots op om lokaal en maatschappelijk betrokken te zijn in de regio!

Als een evenement nou echt sprekend is voor de regio dan is het wel het Fruitcorso:

Het Corso begint met een lampionnenoptocht, het Fruitcorso wordt traditioneel geopend na het leggen van de mozaïeken langs de gracht, hier kan je ook het logo van Van Kempen bewonderen.

De opening zal gebeuren op donderdag 6 september met het ontsteken van de lampjes. Voorafgaande aan deze officiële opening wordt een traditie in ere hersteld: een lampionnenoptocht met kinderen door de stad. Een stoet met kinderen (en ouders) zal bij avondlicht met lampionnen en met een dweilorkest een route vanaf het Flipje & Streekmuseum door de stad lopen. De kinderen moeten wel begeleid worden door ouders, verzorgers. De stoet vertrekt vanaf 19.15 uur vanaf het museum richting Kalverbos. Inschrijven kan tot 2 september via de website www.fruitcorso.nl

Het Fruitcorso ondergaat dit jaar een naamswijziging, namelijk Fruitcorso, oogstfeest FruitDelta Rivierenland. De wijziging geeft de grote betrokkenheid van de regio aan met het corso.

In totaal zijn er 22 mozaïeken, die de gracht omtoveren tot een prachtig schilderij. Het leggen van de mozaïeken begint dinsdag 4 september. Drie dagen wordt er van 8.00 uur tot ongeveer 22.00 uur hard gewerkt om iets moois neer te leggen. Donderdag om 17.00 uur moeten de kunstwerken klaar zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zaden en van zo’n 50 verschillende soorten groente en fruit.

De openingsavond is voor iedereen gratis toegankelijk. Er is horeca en koffie wordt mogelijk gemaakt door de koffiejeep van kookwinkel Oostendorp. Dj Levi zorgt voor een feestelijke start van de 58e editie van het Fruitcorso.

Dus heb je interresse om te gaan kijken? wij zouden zeggen zeker doen!

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Dammes Laban Van Uden Onroerend Goed cv.
Zaterdag 15 juni werd de ‘eerste paal’ logistiek centrum DL...
Een leuk interview met onze jongste werknemer!
Een interview met onze Mike en zijn klasgenoot Kenneth.
Back to top