Uitbreiding Scherpenhuizen Eindhoven

Leidingsbrug Scherpenhuizen
Koelopslag Scherpenhuizen
Koelopslag Scherpenhuizen

Na de nieuwbouw in 2017 van Scherpenhuizen is er dit jaar een locatie naast gebouwd, waarvan de helft momenteel gekoelde opslag betreft.

De bestaande koelinstallatie is een NH3/CO2 installatie met een totale koelcapaciteit van totaal 2.290 kW koelvermogen. Het pand is gecertificeerd volgens BREEAM Outstanding, het hoogste 5 sterren Breeam-duurzaamheidscertificaat.

Deze uitbreiding is gekoppeld aan de bestaande koelinstallatie waarbij er een leidingsbrug van 40 meter is voorzien tussen de 2 bedrijfspanden op 10 meter hoogte. Hierop zijn de koelleidingen gemonteerd.

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

VPG
Fantastisch project in Zwitserland.
Holland Food Service
Recent hebben wij een installatie opgeleverd bij Holland...
Back to top