Uitbreiding bij Van Dijk

Van Dijk is al meer dan 25 jaar klant en met deze uitbreiding op de ‘nieuwe’ installatie uit 2017 is de samenwerking weer met een lange tijd verlengd.
Dit soort langdurige klantrelaties passen geheel binnen de visie van VK, waar wij de klantrelaties zien als een huwelijk. Dus op naar de gouden bruiloft ;)  

Hieronder een kleine uitleg welke uitbreiding wij hebben gerealiseerd.
In 2017 heeft VK een nieuwe NH3 installatie geleverd voor 6 koel (Ulo) cellen bij een van Dijk in de Ophemert. Deze installatie was ter voorbereiding op toekomstige uitbreiding. Dit jaar wordt de installatie uitgebreid met nog 8 Ulo cellen, een extra compressor en condensor worden hiervoor geïnstalleerd.

Naast deze 8 koelcellen, is de installatie ook voorzien van warmteterugwinning. Deze dient voor het verwarmen van de huisvesting van medewerkers en de vloerverwarming bij de sorteerlijn en in de laadkuil, zo kan het fruitteeltbedrijf optimaal gebruik maken van de restwarmte. De installatie wordt voorzien van ons eigen VK-Dynamics software.

 

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Kippie
Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule....
Uitbreiding bij Van Dijk
Van Dijk is al meer dan 25 jaar klant en met deze...
Back to top