Jubileum Chris Honders.

Chris is 25 jaar in dienst bij VK! Een mijlpaal om trots op te zijn.

Vandaar dat wij het niet meer dan gepast vonden om een klein intervieuwtje te houden met hem.

Wij kennen Chris in zijn huidige rol als allround Salarisadministrateur, maar wisten jullie dat Chris destijds begonnen is op de afdeling Service? Servicebonnen afdrukken, facturen maken en Syntess verder vullen met benodigde informatie over artikelen, klanten en installaties.

In die periode kwamen er de ICT taken bij en fungeerde hij ook als Systeembeheerder. Na het vertrek van een collega is Chris gevraagd de salarisadministratie over te nemen en inmiddels vervuld hij deze rol al jaren.

Naast zijn werk heeft Chris als grote passie fotografie. In zijn vrije tijd vind je hem dan ook achter de camera en met regelmaat zet Chris onze projecten op de foto of maakt hij mooie foto’s van zijn collega’s die gebruikt worden voor onze marketinguitingen. O.a. deze diversiteit aan taken maakt dat Chris iedere dag weer met plezier naar zijn werk gaat. Verder kijkt hij uit naar meer plezierige jaren binnen VK en dat is geheel wederzijds!

 

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top