Jubileum Chris Honders.

Chris is 25 jaar in dienst bij VK! Een mijlpaal om trots op te zijn.

Vandaar dat wij het niet meer dan gepast vonden om een klein intervieuwtje te houden met hem.

Wij kennen Chris in zijn huidige rol als allround Salarisadministrateur, maar wisten jullie dat Chris destijds begonnen is op de afdeling Service? Servicebonnen afdrukken, facturen maken en Syntess verder vullen met benodigde informatie over artikelen, klanten en installaties.

In die periode kwamen er de ICT taken bij en fungeerde hij ook als Systeembeheerder. Na het vertrek van een collega is Chris gevraagd de salarisadministratie over te nemen en inmiddels vervuld hij deze rol al jaren.

Naast zijn werk heeft Chris als grote passie fotografie. In zijn vrije tijd vind je hem dan ook achter de camera en met regelmaat zet Chris onze projecten op de foto of maakt hij mooie foto’s van zijn collega’s die gebruikt worden voor onze marketinguitingen. O.a. deze diversiteit aan taken maakt dat Chris iedere dag weer met plezier naar zijn werk gaat. Verder kijkt hij uit naar meer plezierige jaren binnen VK en dat is geheel wederzijds!

 

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Van Uden Logistics
In opdracht van Van Uden Logistics hebben wij bij een...
Kippie
Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule....
Back to top