Holland Food Service

Recent hebben wij een installatie opgeleverd bij Holland Food Service. De installatie functioneert met het natuurlijke koudemiddel CO2. Voorheen werkte zij met een installatie die functioneerde met HFK, een synthetisch koudemiddel.

De hofleverancier van eten en drinken, is nu helemaal klaar voor de toekomst en draagt bij aan een schoner milieu. De installatie levert de koude voor diverse verwerkingsruimten, meerdere opslagcellen, een expeditie, een vriescel en een koud watertank.

De installatie beschikt over een machinekamer met toebehoren. Daarnaast maken zij gebruik van ons in eigen huis ontwikkelde besturingssysteem VK-Dynamics.

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

VPG
Fantastisch project in Zwitserland.
Holland Food Service
Recent hebben wij een installatie opgeleverd bij Holland...
Back to top