Vriescel

Een vriescel wordt geheel naar wens gerealiseerd door Van Kempen Koudetechniek. Wij bieden u oneindige mogelijkheden voor uw vriessysteem!

 

Op maat gerealiseerde vriescel

Van Kempen Koudetechniek heeft een jarenlange ervaring op het gebied van de realisatie van alle soorten koel- en vriessystemen. Ook een vriescel wordt door ons volledig op maat ontwikkeld. Voor alle soorten bloemen, fruit en andere levensmiddelen ontwerpen en produceren wij een moderne installatie geheel naar wens. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos! Door uw vriescel te laten ontwikkelen door Van Kempen Koudetechniek kiest u naast kwaliteit ook voor duurzaamheid. Zo hebben wij de afgelopen jaren een expertise opgebouwd met diverse cascadesystemen, die werken met Ammoniak Kooldioxide (NH3-CO2). Dit is een natuurlijk koudemiddel dat geen directe bijdrage levert aan het broeikaseffect en zorgt voor een energiebesparing van 25% ten opzichte van HFK. Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar met deskundig advies. Naast over het ontwerp van uw vriescel, adviseren wij u ook over hoe u het koelproces kunt optimaliseren voor een verminderde belasting van het milieu en een verhoogde kostenbesparing.

 

Contact

Onze ervaren medewerkers bespreken graag de mogelijkheden voor een vriescel met u. Bel daarvoor naar+31 (0)344 634884 of stuur een e-mail naar info@vankempen-tiel.nlundefined. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top