Vriescel

Een vriescel wordt geheel naar wens gerealiseerd door Van Kempen Koudetechniek. Wij bieden u oneindige mogelijkheden voor uw vriessysteem!

 

Op maat gerealiseerde vriescel

Van Kempen Koudetechniek heeft een jarenlange ervaring op het gebied van de realisatie van alle soorten koel- en vriessystemen. Ook een vriescel wordt door ons volledig op maat ontwikkeld. Voor alle soorten bloemen, fruit en andere levensmiddelen ontwerpen en produceren wij een moderne installatie geheel naar wens. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos! Door uw vriescel te laten ontwikkelen door Van Kempen Koudetechniek kiest u naast kwaliteit ook voor duurzaamheid. Zo hebben wij de afgelopen jaren een expertise opgebouwd met diverse cascadesystemen, die werken met Ammoniak Kooldioxide (NH3-CO2). Dit is een natuurlijk koudemiddel dat geen directe bijdrage levert aan het broeikaseffect en zorgt voor een energiebesparing van 25% ten opzichte van HFK. Neem contact met ons op en wij staan voor u klaar met deskundig advies. Naast over het ontwerp van uw vriescel, adviseren wij u ook over hoe u het koelproces kunt optimaliseren voor een verminderde belasting van het milieu en een verhoogde kostenbesparing.

 

Contact

Onze ervaren medewerkers bespreken graag de mogelijkheden voor een vriescel met u. Bel daarvoor naar+31 (0)344 634884 of stuur een e-mail naar info@vankempen-tiel.nlundefined. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top