Plaatvriezer

Voor een op maat ontwikkelde plaatvriezer schakelt u Van Kempen Koudetechniek in. Met al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van industriële koudetechniek ontwerpen, produceren en leveren wij voor iedere toepassing de perfecte oplossing. Vraag naar de verschillende mogelijkheden!

 

De perfecte plaatvriezer voor uw toepassing

Ook op het gebied van AGF koeling is Van Kempen Koudetechniek een specialistische leverancier. Een plaatvriezer is volledig naar uw wensen en eisen te ontwikkelen. Voor het gehele proces van advies en ontwerp tot engineering en levering kunt u op ons rekenen. Voor een koelsysteem hebben wij een breed scala aan mogelijkheden voor onder meer het bevochtigen van gekoelde producten, luchtbewegingen, temperatuurverschillen en terugkoelcapaciteit. Door het bieden van deze en vele andere mogelijkheden, kunnen wij voor ieder soort vlees een plaatvriezer op maat ontwikkelen. U bent altijd verzekerd van een kwalitatieve en duurzame maatwerkoplossing!

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw plaatvriezer? Wij nemen graag de tijd om u voor te lichten over onze oplossingen voor uw toepassing. Bel naar +31 (0)344 634884 stuur een e-mail naar info@vankempen-tiel.nl of vul het contactformulier in op de website.

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top