Onderhoudscontract koelinstallatie

Van Kempen Koudetechniek biedt u een zeer compleet onderhoudscontract voor uw koelinstallatie. Met een onderhoudscontract voor uw koelinstallatie bent u 24/7 verzekerd van een goed werkende installatie tegen een zeer scherpe prijs.

 

Scherp onderhoudscontract voor uw koelinstallatie

Van Kempen Koudetechniek is uw partner voor onderhoud en service aan uw koelinstallatie. Omdat het onderhouden van uw koelinstallatie maatwerk is, brengen wij graag vooraf de onderhoudsbehoefte, het serviceniveau en het gebruiksdoel van uw installatie in kaart. Aan de hand daarvan wordt er een op maat gesneden en scherp geprijsd onderhoudscontract voor uw koelinstallatie opgesteld. Uw overeenkomst kan variëren van basis onderhoud tot een all-in overeenkomst voor een langere periode. Onder meer de volgende onderdelen kunnen voorkomen in uw onderhoudscontract:

 

Vanzelfsprekend geven wij u graag advies over wat voor onderhoudscontract geschikt is voor uw koelinstallatie. Hierbij staan uiteraard uw wensen centraal!

 

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor een onderhoudscontract voor uw koelinstallatie? Bel dan geheel vrijblijvend naar +31 (0)344 634884 of stuur een e-mail naar info@vankempen-tiel.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar! Al uw andere vragen kunt u ook stellen met behulp van ons contactformulier.

 

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top