Onderhoudscontract koelinstallatie

Van Kempen Koudetechniek biedt u een zeer compleet onderhoudscontract voor uw koelinstallatie. Met een onderhoudscontract voor uw koelinstallatie bent u 24/7 verzekerd van een goed werkende installatie tegen een zeer scherpe prijs.

 

Scherp onderhoudscontract voor uw koelinstallatie

Van Kempen Koudetechniek is uw partner voor onderhoud en service aan uw koelinstallatie. Omdat het onderhouden van uw koelinstallatie maatwerk is, brengen wij graag vooraf de onderhoudsbehoefte, het serviceniveau en het gebruiksdoel van uw installatie in kaart. Aan de hand daarvan wordt er een op maat gesneden en scherp geprijsd onderhoudscontract voor uw koelinstallatie opgesteld. Uw overeenkomst kan variëren van basis onderhoud tot een all-in overeenkomst voor een langere periode. Onder meer de volgende onderdelen kunnen voorkomen in uw onderhoudscontract:

 

Vanzelfsprekend geven wij u graag advies over wat voor onderhoudscontract geschikt is voor uw koelinstallatie. Hierbij staan uiteraard uw wensen centraal!

 

Contact

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor een onderhoudscontract voor uw koelinstallatie? Bel dan geheel vrijblijvend naar +31 (0)344 634884 of stuur een e-mail naar info@vankempen-tiel.nl. Onze medewerkers staan voor u klaar! Al uw andere vragen kunt u ook stellen met behulp van ons contactformulier.

 

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top