Isolatiepanelen

Goed isoleren

Door het gebruiken van de juiste isolatiepanelen kunt u als organisatie veel kosten besparen. Van Kempen Koudetechniek kan u helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing en wij realiseren die oplossing graag voor u. Door de nieuwe technieken op het gebied van koeling is er steeds meer mogelijk en isolatiepanelen spelen hier een belangrijke rol in. De laatste jaren hebben we diverse projecten zeer succesvol afgerond en onze klanten zijn altijd erg tevreden met de oplossingen die wij bieden.

 

Kennis en ervaring

Wij hebben zeer veel ervaring met het bouwen van koel- en vriescellen. Met onze isolatiepanelen zijn we bovendien in staat om bijvoorbeeld ULO cellen te realiseren, zodat uw producten nog langer houdbaar zijn. Verder hebben we alle vereiste kennis van bijvoorbeeld hygiëne, maar ook van diverse producten en hun eigenschappen. Ieder product vereist namelijk een andere benadering en daarom hebben wij onze meerjarige plannen voor de klanten. Wij bespreken vooraf met u wat u wilt bereiken op het gebied van het verbeteren van het koelproces. Bovendien helpen wij u bij het realiseren van kostenbesparingen. We zorgen ervoor dat de isolatiepanelen uitstekend worden geplaatst.

 

Meer informatie over isolatiepanelen

Als u meer informatie wilt over onze isolatiepanelen, oplossingen of mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan contact met ons op. 

 

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Samenwerking Airco & Klimaat met Unica Building Services
Een prettige samenwerking tussen onze collega’s van Airco-...
Service werkzaamheden aan een DX F-gas installatie
Afgelopen week waren een tweetal collega’s bij onze klant...
Back to top