Isolatiepanelen

Goed isoleren

Door het gebruiken van de juiste isolatiepanelen kunt u als organisatie veel kosten besparen. Van Kempen Koudetechniek kan u helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing en wij realiseren die oplossing graag voor u. Door de nieuwe technieken op het gebied van koeling is er steeds meer mogelijk en isolatiepanelen spelen hier een belangrijke rol in. De laatste jaren hebben we diverse projecten zeer succesvol afgerond en onze klanten zijn altijd erg tevreden met de oplossingen die wij bieden.

 

Kennis en ervaring

Wij hebben zeer veel ervaring met het bouwen van koel- en vriescellen. Met onze isolatiepanelen zijn we bovendien in staat om bijvoorbeeld ULO cellen te realiseren, zodat uw producten nog langer houdbaar zijn. Verder hebben we alle vereiste kennis van bijvoorbeeld hygiëne, maar ook van diverse producten en hun eigenschappen. Ieder product vereist namelijk een andere benadering en daarom hebben wij onze meerjarige plannen voor de klanten. Wij bespreken vooraf met u wat u wilt bereiken op het gebied van het verbeteren van het koelproces. Bovendien helpen wij u bij het realiseren van kostenbesparingen. We zorgen ervoor dat de isolatiepanelen uitstekend worden geplaatst.

 

Meer informatie over isolatiepanelen

Als u meer informatie wilt over onze isolatiepanelen, oplossingen of mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan contact met ons op. 

 

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Van Uden Logistics
In opdracht van Van Uden Logistics hebben wij bij een...
Kippie
Kippie is een originele en eigentijdse winkelformule....
Back to top