Isolatiepanelen

Goed isoleren

Door het gebruiken van de juiste isolatiepanelen kunt u als organisatie veel kosten besparen. Van Kempen Koudetechniek kan u helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing en wij realiseren die oplossing graag voor u. Door de nieuwe technieken op het gebied van koeling is er steeds meer mogelijk en isolatiepanelen spelen hier een belangrijke rol in. De laatste jaren hebben we diverse projecten zeer succesvol afgerond en onze klanten zijn altijd erg tevreden met de oplossingen die wij bieden.

 

Kennis en ervaring

Wij hebben zeer veel ervaring met het bouwen van koel- en vriescellen. Met onze isolatiepanelen zijn we bovendien in staat om bijvoorbeeld ULO cellen te realiseren, zodat uw producten nog langer houdbaar zijn. Verder hebben we alle vereiste kennis van bijvoorbeeld hygiëne, maar ook van diverse producten en hun eigenschappen. Ieder product vereist namelijk een andere benadering en daarom hebben wij onze meerjarige plannen voor de klanten. Wij bespreken vooraf met u wat u wilt bereiken op het gebied van het verbeteren van het koelproces. Bovendien helpen wij u bij het realiseren van kostenbesparingen. We zorgen ervoor dat de isolatiepanelen uitstekend worden geplaatst.

 

Meer informatie over isolatiepanelen

Als u meer informatie wilt over onze isolatiepanelen, oplossingen of mogelijkheden voor uw organisatie, neemt u dan contact met ons op. 

 

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top