Industriële koeling

Koeling voor uw organisatie

Met de industriële koeling in uw organisatie kunt u veel efficiënter werken dan u op het eerste gezicht denkt. Van Kempen Koudetechniek bewijst haar klanten keer op keer dat er veel meer mogelijk is met industriële koelingen dan voorheen en dit is te danken aan allerlei nieuwe technieken. U hebt als klant vaak niet veel verstand van deze technieken en daarom kunt u ons als partner goed gebruiken. U kunt zich dan concentreren op de productie en wij zorgen ervoor dat uw producten langer vers blijven.

Toepassen van technieken

Het plaatsen van een industriële koeling is niet het enige wat we doen. Van Kempen Koudetechniek wil een totaaloplossing bieden voor haar klanten en daarom stellen we altijd samen met onze klanten een plan op. In dit plan worden de speerpunten voor de komende jaren besproken. Vaak gaat dit over het optimaliseren van het koelproces, het besparen van kosten of het voldoen aan nieuwe milieueisen. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van wat er moet gebeuren om uw industriële koeling optimaal te laten functioneren.

Advies over uw industriële koeling?

U kunt contact opnemen met onze adviseurs voor een advies op maat of voor meer informatie over uw mogelijkheden op het gebied van industriële koeling.

 

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top