Vacuümkoeling

Vacuümkoeling van Van Kempen Koudetechniek is kwaliteit

Producten moeten voldoen aan hoge eisen, waarbij houdbaarheid het sleutelwoord is. Om dit te bereiken, is de perfecte koeling noodzakelijk voor AGF- en foodbedrijven. De installaties moeten in staat zijn om het hele jaar de meest uiteenlopende producten af te leveren. VK helpt u daarbij.

Wij beschikken over jarenlange expertise in de meest uiteenlopende disciplines die met koudetechniek te maken hebben. Voortdurende innovaties van installaties maakt VK de perfecte partner in koudetechniek. Zowel nationaal als internationaal. We starten met een advies, ontwikkelen een volledig operationeel plan volgens het VK custom madecooling concept en installeren de machine voor u. Het zijn vaak grote projecten met een meerjarenplanning waarbij effectief onderhoud belangrijk is. Betrouwbaar, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn kernwaarden voor VK. Een structurele energiebesparing van zo'n 20% is geen uitzondering. Topkwaliteit en -service wordt gegarandeerd door VK, uw koelpartner voor perfectie in koelsystemen.

Vacuümkoeling

De meest snelle en energiezuinige methode van voorkoeling is vacuümkoeling. Afkoelen van producten geschiedt via een natuurlijk proces waarbij water verdampt wat leidt tot een zeer snelle koeling met een cyclustijd vanaf 20 minuten. Uw producten krijgen hierdoor een significant langere houdbaarheid. Producten die onder meer in aanmerking komen voor vacuümkoeling zijn bladgroenten, taugé, champignons en bloemen. Vacuümkoeling koelt tot op de fijnste details van het gewas. Bovendien is het een snelle procedure en belangrijk: bedrijfszeker. De installaties voor vacuümkoeling worden geleverd met de VK tevredenheidsgarantie. Na de vacuümkoeling kunnen de producten betrouwbaar opgeslagen worden in de koelcel. Een combinatie van beide systemen op één centrale koelinstallatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Van creatie naar realisatie

Al sinds 1960 ontwerpt en produceert VK vacuümkoelers. Ons bedrijf ontwikkelt, levert en monteert complete koel- en vriessystemen en geeft daar uitmuntende service bij. Het doordachte VK controle & beheersysteem is volledig geautomatiseerd: bewaking, begeleiding en advisering vinden volledig computergestuurd en op afstand plaats.

VK biedt hoogwaardige service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Daarom kiest u voor perfectie in AGF koeling

  • Betrouwbare precisiekoeling;
  • Topkwaliteit groenten, fruit, bloemen et cetera;
  • Het allerhoogste rendement;
  • Gegarandeerde controle- & beheersystemen;
  • Integraal systeembeheer;
  • De langste levensduur;
  • Ontwerp-, bewaar-, gebruiks- en energieadviezen;
  • Meer dan 65 jaar ervaring in industriële koudetechniek;
  • Absolute gebruiksgarantie;
  • VK-kwaliteit: tevredenheidsgarantie.

Uitgelicht

Van Soest

Het begon allemaal in 1948 toen de heer Van Soest sr. aan de A15, afslag Kesteren, met een koelhuis/sorteerstation voor appels en peren begon. Dit bleek een solide basis voor de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf Van Soest Champi-Mer. In 1989 startte het bedrijf met het invriezen en...

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam
Back to top