Vacuümkoeling

Vacuümkoeling van Van Kempen Koudetechniek is kwaliteit

Producten moeten voldoen aan hoge eisen, waarbij houdbaarheid het sleutelwoord is. Om dit te bereiken, is de perfecte koeling noodzakelijk voor AGF- en foodbedrijven. De installaties moeten in staat zijn om het hele jaar de meest uiteenlopende producten af te leveren. VK helpt u daarbij.

Wij beschikken over jarenlange expertise in de meest uiteenlopende disciplines die met koudetechniek te maken hebben. Voortdurende innovaties van installaties maakt VK de perfecte partner in koudetechniek. Zowel nationaal als internationaal. We starten met een advies, ontwikkelen een volledig operationeel plan volgens het VK custom madecooling concept en installeren de machine voor u. Het zijn vaak grote projecten met een meerjarenplanning waarbij effectief onderhoud belangrijk is. Betrouwbaar, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn kernwaarden voor VK. Een structurele energiebesparing van zo'n 20% is geen uitzondering. Topkwaliteit en -service wordt gegarandeerd door VK, uw koelpartner voor perfectie in koelsystemen.

Vacuümkoeling

De meest snelle en energiezuinige methode van voorkoeling is vacuümkoeling. Afkoelen van producten geschiedt via een natuurlijk proces waarbij water verdampt wat leidt tot een zeer snelle koeling met een cyclustijd vanaf 20 minuten. Uw producten krijgen hierdoor een significant langere houdbaarheid. Producten die onder meer in aanmerking komen voor vacuümkoeling zijn bladgroenten, taugé, champignons en bloemen. Vacuümkoeling koelt tot op de fijnste details van het gewas. Bovendien is het een snelle procedure en belangrijk: bedrijfszeker. De installaties voor vacuümkoeling worden geleverd met de VK tevredenheidsgarantie. Na de vacuümkoeling kunnen de producten betrouwbaar opgeslagen worden in de koelcel. Een combinatie van beide systemen op één centrale koelinstallatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Van creatie naar realisatie

Al sinds 1960 ontwerpt en produceert VK vacuümkoelers. Ons bedrijf ontwikkelt, levert en monteert complete koel- en vriessystemen en geeft daar uitmuntende service bij. Het doordachte VK controle & beheersysteem is volledig geautomatiseerd: bewaking, begeleiding en advisering vinden volledig computergestuurd en op afstand plaats.

VK biedt hoogwaardige service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Daarom kiest u voor perfectie in AGF koeling

  • Betrouwbare precisiekoeling;
  • Topkwaliteit groenten, fruit, bloemen et cetera;
  • Het allerhoogste rendement;
  • Gegarandeerde controle- & beheersystemen;
  • Integraal systeembeheer;
  • De langste levensduur;
  • Ontwerp-, bewaar-, gebruiks- en energieadviezen;
  • Meer dan 65 jaar ervaring in industriële koudetechniek;
  • Absolute gebruiksgarantie;
  • VK-kwaliteit: tevredenheidsgarantie.

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top