Vacuümkoeling

Vacuümkoeling van Van Kempen Koudetechniek is kwaliteit

Producten moeten voldoen aan hoge eisen, waarbij houdbaarheid het sleutelwoord is. Om dit te bereiken, is de perfecte koeling noodzakelijk voor AGF- en foodbedrijven. De installaties moeten in staat zijn om het hele jaar de meest uiteenlopende producten af te leveren. VK helpt u daarbij.

Wij beschikken over jarenlange expertise in de meest uiteenlopende disciplines die met koudetechniek te maken hebben. Voortdurende innovaties van installaties maakt VK de perfecte partner in koudetechniek. Zowel nationaal als internationaal. We starten met een advies, ontwikkelen een volledig operationeel plan volgens het VK custom madecooling concept en installeren de machine voor u. Het zijn vaak grote projecten met een meerjarenplanning waarbij effectief onderhoud belangrijk is. Betrouwbaar, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn kernwaarden voor VK. Een structurele energiebesparing van zo'n 20% is geen uitzondering. Topkwaliteit en -service wordt gegarandeerd door VK, uw koelpartner voor perfectie in koelsystemen.

Vacuümkoeling

De meest snelle en energiezuinige methode van voorkoeling is vacuümkoeling. Afkoelen van producten geschiedt via een natuurlijk proces waarbij water verdampt wat leidt tot een zeer snelle koeling met een cyclustijd vanaf 20 minuten. Uw producten krijgen hierdoor een significant langere houdbaarheid. Producten die onder meer in aanmerking komen voor vacuümkoeling zijn bladgroenten, taugé, champignons en bloemen. Vacuümkoeling koelt tot op de fijnste details van het gewas. Bovendien is het een snelle procedure en belangrijk: bedrijfszeker. De installaties voor vacuümkoeling worden geleverd met de VK tevredenheidsgarantie. Na de vacuümkoeling kunnen de producten betrouwbaar opgeslagen worden in de koelcel. Een combinatie van beide systemen op één centrale koelinstallatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Van creatie naar realisatie

Al sinds 1960 ontwerpt en produceert VK vacuümkoelers. Ons bedrijf ontwikkelt, levert en monteert complete koel- en vriessystemen en geeft daar uitmuntende service bij. Het doordachte VK controle & beheersysteem is volledig geautomatiseerd: bewaking, begeleiding en advisering vinden volledig computergestuurd en op afstand plaats.

VK biedt hoogwaardige service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Daarom kiest u voor perfectie in AGF koeling

  • Betrouwbare precisiekoeling;
  • Topkwaliteit groenten, fruit, bloemen et cetera;
  • Het allerhoogste rendement;
  • Gegarandeerde controle- & beheersystemen;
  • Integraal systeembeheer;
  • De langste levensduur;
  • Ontwerp-, bewaar-, gebruiks- en energieadviezen;
  • Meer dan 65 jaar ervaring in industriële koudetechniek;
  • Absolute gebruiksgarantie;
  • VK-kwaliteit: tevredenheidsgarantie.

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Koeltechniek voor Scherpenhuizen

VK heeft met zijn expertise de volledige koeltechniek voor het nieuwbouwpand van Scherpenhuizen gerealiseerd. O.a. de koelcellen, inkoelcellen, de verwerkings- en expositieruimte voorzien van een...

Optimale koeling door VK

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top