Ultra Low Oxygen cellen

ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

Een langere houdbaarheid van uw producten kan belangrijk zijn. De zogenaamde ULO-cellen zijn daarvoor de ideale oplossing. Het grote voordeel van ULO-cellen is dat ze een lage concentratie zuurstof bevatten waardoor AGF-producten veel langer vers blijven en goed zijn voor verkoop en consumptie.
Het voordeel van inzet van ULO-cellen binnen uw bedrijfsvoering kan zijn dat u meer controle heeft over het tijdstip van aflevering van uw producten, bijvoorbeeld voor vervoer naar de veiling op een eerder of later moment. 

Goede isolatie

Een goede ULO-cel wordt zeer goed geïsoleerd voor de perfecte conservering van producten. Van Kempen Koudetechniek Tiel adviseert over alle mogelijkheden die voor uw bedrijf en uw producten van belang zijn. Eerste voorwaarde van een ULO-cel is 100% gasdichtheid van de ruimte. Een gasdichte schuifdeur, inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht maken het totaalconcept compleet. Dit innovatieve product zorgt ervoor dat het houdbaarheidsproces van het gewas of fruit geoptimaliseerd wordt.

Grensverleggend

Door het grensverleggende karakter van VK worden oplossingen continu verbeterd. Met de ULO-cellen draagt VK bij aan een beter koelproces voor onze klanten. Naast het realiseren van een ruimte met cel kunt u ook voor het onderhoud van ULO-cellen bij VK terecht. U weet dan zeker dat alles in uw bedrijf goed functioneert zodat u zich kunt concentreren op zaken waar ú goed in bent: uw bedrijf voeren en produceren. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele werkzaamheden bij het plaatsen van de ULO-cel. Mocht u meer willen weten over onze koeloplossingen en welke mogelijkheden dit voor u biedt, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste koeloplossing.

Uitgelicht

Holland Food Service

Holland Food Service is leverancier van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Sterker nog ze zijn zelfs hofleverancier. Zij produceren maaltijden vanuit hun eigen productiekeuken en leveren aan ruim 30.000 cliënten van een groot aantal zorginstellingen in Nederland.
 ...

Uitgelicht

VPG

Met meer dan 120 boeren in Oost-Zwitserland produceert VPG wortelen, aardappelen, spinazie, witlofwortels, uien en Parijse wortelen voor de detailhandel, horeca en verwerking.

Van Kempen heeft dit fantastische project in Zwitserland afgerond. Bij dit bedrijf, die al bijna 20 jaar klant is...

Uitgelicht

Hoogweg Paprikakwekerijen


Bij Hoogweg Paprikakwekerijen in Marknesse heeft Van Kempen een 3e verwerkings-/opslag locatie gerealiseerd. In 2016 heeft VK daar al een grote halconditionering, koelcel en expeditie voor paprika’s voorzien met een centrale NH3/CO2 installatie.

Hoogweg Paprikakwekerijen teelt op...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Appeldag 2021
Donderdag 8 juli waren wij aanwezig op de Appeldag bij...
Condensor en compressoren plaatsen bij van Oostveen Fruit
Mooie beelden uit Maurik, bij Oostveen Fruit hebben wij...
Back to top