Ultra Low Oxygen cellen

ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

Een langere houdbaarheid van uw producten kan belangrijk zijn. De zogenaamde ULO-cellen zijn daarvoor de ideale oplossing. Het grote voordeel van ULO-cellen is dat ze een lage concentratie zuurstof bevatten waardoor AGF-producten veel langer vers blijven en goed zijn voor verkoop en consumptie.
Het voordeel van inzet van ULO-cellen binnen uw bedrijfsvoering kan zijn dat u meer controle heeft over het tijdstip van aflevering van uw producten, bijvoorbeeld voor vervoer naar de veiling op een eerder of later moment. 

Goede isolatie

Een goede ULO-cel wordt zeer goed geïsoleerd voor de perfecte conservering van producten. Van Kempen Koudetechniek Tiel adviseert over alle mogelijkheden die voor uw bedrijf en uw producten van belang zijn. Eerste voorwaarde van een ULO-cel is 100% gasdichtheid van de ruimte. Een gasdichte schuifdeur, inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht maken het totaalconcept compleet. Dit innovatieve product zorgt ervoor dat het houdbaarheidsproces van het gewas of fruit geoptimaliseerd wordt.

Grensverleggend

Door het grensverleggende karakter van VK worden oplossingen continu verbeterd. Met de ULO-cellen draagt VK bij aan een beter koelproces voor onze klanten. Naast het realiseren van een ruimte met cel kunt u ook voor het onderhoud van ULO-cellen bij VK terecht. U weet dan zeker dat alles in uw bedrijf goed functioneert zodat u zich kunt concentreren op zaken waar ú goed in bent: uw bedrijf voeren en produceren. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele werkzaamheden bij het plaatsen van de ULO-cel. Mocht u meer willen weten over onze koeloplossingen en welke mogelijkheden dit voor u biedt, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste koeloplossing.

Uitgelicht

Royal Flora Holland

In opdracht van de coöperatie organiseert Royal FloraHolland de internationale marktplaats voor bloemen en planten voor kwekers en kopers. Dit doen ze al meer dan 100 jaar. Zij brengen vraag en aanbod samen, voor een optimale prijs tegen de laagste transactiekosten, bieden een breed palet aan...

Uitgelicht

Koelcentrum Zederik

Het koelcentrum beschikt over drie uiterst moderne opslaglocaties voor geconditioneerde bewaring van verse producten. Door een sterke combinatie van passie, kennis en techniek kunnen zij de kwaliteit van uw fruit het hele jaar rond waarborgen. Of u uw fruit nu alleen wilt opslaan of ook de...

Uitgelicht

Elburg Foods

Elburg Foods is een zelfvoorzienend, onafhankelijk bedrijf welke hoogwaardige kipspecialiteiten produceert. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het voorbereiden van kipproducten.
Elburg Foods heeft toegang tot hun eigen volledig geautomatiseerde verwerkingscapaciteit, de nieuwste...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam
Back to top