Ultra Low Oxygen cellen

ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

Een langere houdbaarheid van uw producten kan belangrijk zijn. De zogenaamde ULO-cellen zijn daarvoor de ideale oplossing. Het grote voordeel van ULO-cellen is dat ze een lage concentratie zuurstof bevatten waardoor AGF-producten veel langer vers blijven en goed zijn voor verkoop en consumptie.
Het voordeel van inzet van ULO-cellen binnen uw bedrijfsvoering kan zijn dat u meer controle heeft over het tijdstip van aflevering van uw producten, bijvoorbeeld voor vervoer naar de veiling op een eerder of later moment. 

Goede isolatie

Een goede ULO-cel wordt zeer goed geïsoleerd voor de perfecte conservering van producten. Van Kempen Koudetechniek Tiel adviseert over alle mogelijkheden die voor uw bedrijf en uw producten van belang zijn. Eerste voorwaarde van een ULO-cel is 100% gasdichtheid van de ruimte. Een gasdichte schuifdeur, inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht maken het totaalconcept compleet. Dit innovatieve product zorgt ervoor dat het houdbaarheidsproces van het gewas of fruit geoptimaliseerd wordt.

Grensverleggend

Door het grensverleggende karakter van VK worden oplossingen continu verbeterd. Met de ULO-cellen draagt VK bij aan een beter koelproces voor onze klanten. Naast het realiseren van een ruimte met cel kunt u ook voor het onderhoud van ULO-cellen bij VK terecht. U weet dan zeker dat alles in uw bedrijf goed functioneert zodat u zich kunt concentreren op zaken waar ú goed in bent: uw bedrijf voeren en produceren. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele werkzaamheden bij het plaatsen van de ULO-cel. Mocht u meer willen weten over onze koeloplossingen en welke mogelijkheden dit voor u biedt, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste koeloplossing.

Uitgelicht

Centrale NH3/CO2 installatie bij De Groot International

Over De Groot International
Met een gespecialiseerd assortiment aan groenten en fruit profileert De Groot International zich sinds de jaren 30 als partner voor handel en retail. Het bedrijf beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en België met in totaal 40.000 vierkante...

Uitgelicht

Ammoniak installatie voor Gourmet

VK heeft voor haar klant Gourmet BV uit Grootebroek de bouw gerealiseerd van een volledige centrale ammoniak installatie voor het inkoelen en bewaren van sjalotten, uien en knoflook.  

Over Gourmet

Gourmet is...

Projectfoto Van Kempen Koudetechniek, Gourmet

Uitgelicht

Koeltechniek voor Van Soest

Van Kempen koudetechniek heeft bij van Soest een centrale ammoniak installatie gerealiseerd

Van Kempen Koudetechniek voor van Soest champignons
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

12.5-jarig jubileum
Deze week vierde Lennard alweer zijn 12.5-jarig jubileum...
Oezbekistan
Onze installatie heeft een lange reis gemaakt naar...
Back to top