Het koelen van producten kan geoptimaliseerd worden met de koelinstallaties van Van Kempen Koudetechniek. Onze koelinstallaties houden uw producten langer vers.

Koelinstallatie

Koelen van producten

Het koelen van producten kan geoptimaliseerd worden met de koelinstallaties van Van Kempen Koudetechniek. Onze koelinstallaties zorgen ervoor dat uw producten langer vers blijven en hebben nog veel meer voordelen. Wij werken samen met organisatie op het gebied van bloem- en fruitteelt en met levensmiddelenproductie. Deze organisatie zijn allemaal gebaat bij een goed functionerende koelinstallatie en wij weten dat als geen ander.

 

Meer dan koelen

Naast het koelen van producten zijn er meer voordelen die met een koelinstallatie kunnen worden behaald. Met onze ervaring en onze brede aanbod aan producten kunnen wij daarvoor zorgen. Een koelinstallatie stoot veel warmte uit en door deze warmte opnieuw te gebruiken, kunt u geld besparen op uw energiekosten. Ook het koelproces zelf kan vaak beter door bijvoorbeeld het gebruik van ulo cellen. Daarnaast stellen we met onze klanten een plan op voor de komende jaren om zo vooruitgang te blijven boeken.

 

Koelinstallatie informatie

Als u meer wilt weten over hoe een samenwerking met ons er uit kan zien of als u meer informatie wenst over onze koelinstallaties neem dan snel contact op met een van onze specialisten.

Uitgelicht

Nieuwbouw voor Scherpenhuizen in Eindhoven

Nieuwbouw met optimale koeltechniek voor Scherpenhuizen in Eindhoven
Optimale koeling
Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Gerritse beste jonge service-monteur Europa
Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Back to top