Voeding & AGF

Op zoek naar de ideale AGF koeling?
In de land-en tuinbouw kan koeling het verschil maken tussen winst of verlies, erop of eronder, een succesvol  of een verloren jaar. Dat  maakt  de keuze voor een koelinstallatie  en de  installateur   ervan buitengewoon  belangrijk. Bij  die  keuze  draait  het  om  de   best  mogelijke  balans  tussen  prijs, prestaties,  Return on  Investment (ROI)  en expertise.

In de AGF-sector zijn VK-installaties te vinden bij een groot aantal telers, groothandels, productie- en distributiebedrijven en im- en exportbedrijven.

AGF-producten en uw wensen
Neem alleen al de persoonlijke  voorkeuren als het  gaat om  het bevochtigen  van de gekoelde  producten, het beheersen  van  de relatieve vochtigheid, luchtbewegingen  in  de cel (circulatievoud), temperatuurverschillen in   de  cel  en  terugkoelcapaciteit. Niet iedereen   denkt   daar  hetzelfde  over. En  aangezien  koeling en luchtvochtigheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, is daar dus al het eerste verschil in wensen en verwachtingen ontstaan. Op basis van 65  jaar ervaring in koeling  weet VK inmiddels dat elk land- en tuinbouw-bedrijf uniek is.
Daarom ontwerpt en bouwt VK klant specifiek.

Uitgelicht

Koeltechniek voor The Greenery in Breda

Bij onze bestaande relatie The Greenery gaat Van Kempen de koeling leveren voor de nieuwbouw bij de vestiging te Breda. Het betreft hier de koeltechniek.

Over The Greenery

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Gerritse beste jonge service-monteur Europa
Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Artikel oktober uitgave "Primeur"

Nieuwsbrief

Back to top