Vacuümkoeling

Perfectie in performance
Uw  producten  moeten  voldoen aan hoge eisen, waarbij  houdbaarheid  het sleutelwoord  is.  Om  dit te bereiken, is een  perfecte  koeling  een absolute noodzaak. Ingesteld op  de meest  uiteenlopende productendie u gedurende het gehele jaar aflevert. VK beschikt over jarenlange expertise in eigen huis met alle daarbij behorende disciplines. Deze  jarenlange  ervaring en voortdurende innovatie maakt VK (inter-)nationaal een perfecte partner in koudetechniek.

Van een  eerste  advies  tot een  volledig operationeel plan volgens  het VK  custom  made cooling concept, met een meerjarenplanning  voor   effectief onderhoud. VK heeft betrouwbaarheid, milieuvriendelijkheid en energiebesparing hoof in het vaandel staan. Zo'n 20% structurele besparing op het energieverbruik is hierbij geen uitzondering. Topkwaliteit hoeft niet duur  te zijn en wordt gegarandeerd door VK, uw koelpartner voor perfectie in koelsystemen.

Vacuümkoeling
Vacuümkoeling  is de meest snelle  en  energiezuinige methode van voorkoeling. Afkoelen geschiedt via een natuurlijk proces van verdampen van water.  dit leidt tot een zeer snelle koeling met een cyclustijd vanaf 20 minuten. Uw producten  krijgen hierdoor een langere houdbaarheid. Producten die o.a. in aanmerking komen voor vacuümkoeling zijn bladgroenten, taugé, champignons en bloemen. Vacuümkoeling koelt tot op de fijnste details,  is snel  en  bedrijfszeker  en  wordt  geleverd met de VK tevredenheidsgarantie. Na de vacuümkoeling kunnen de producten betrouwbaar opgeslagen worden in de koelcel. Een combinatie van beide systemen op één centrale koelinstallatie behoort evenseens tot de mogelijkheden. 
Van creatie naar realisatie

Al sinds 1960 ontwerpt en produceert VK vacuümkoelers. VK ontwerpt, levert en monteert complete koel- en vriessystemen in de meest brede zin van het woord. Het doordachte VK controle & beheersysteem maakt een volledige controle mogelijk. bewaking, begeleiding en advisering vindt volledig computergestuurd, op afstand plaats

VK staat garant voor de hoogste service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week!

Perfectie in AGF koeling:

 • Betrouwbare precisiekoeling
 • Topkwaliteit groenten, fruit, bloemen etc.
 • Het allerhoogste rendement
 • Gegarandeerde controle & beheersystemen
 • Integraal systeembeheer
 • De langste levensduur
 • Ontwerp-, bewaar-, gebruiks- en energieadviezen
 • Meer dan 65 jaar ervaring in industriële koudetechniek
 • Absolute gebruiksgarantie
 • VK kwaliteit: tevredenheidsgarantie
 • Uitgelicht

  Koeltechniek voor The Greenery in Breda

  Bij onze bestaande relatie The Greenery gaat Van Kempen de koeling leveren voor de nieuwbouw bij de vestiging te Breda. Het betreft hier de koeltechniek.

  Over The Greenery

  The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan...

  Van Kempen Koudetechniek BV
  Spoorstraat 14
  4001 CN Tiel Nederland
  T +31 344 634884
  VK duurzaam

  Nieuws

  Gerritse beste jonge service-monteur Europa
  Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
  Artikel oktober uitgave "Primeur"
  Artikel oktober uitgave "Primeur"

  Nieuwsbrief

  Back to top