ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

ULO-cellen

ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

Om een langere houdbaarheid van uw producten te  realiseren  zijn ULO cellen de ideale oplossing. VK kan u helpen  bij  het  realiseren  van een ULO cel in uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat uw  houdbaarheidsproces geoptimaliseerd wordt. Het grote voordeel van ULO cellen is dat ze een lage concentratie zuurstof bevatten. Door   deze lage concentratie gaan producten veel langer mee en dit zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de aflevering van uw producten op bijvoorbeeld een veiling.

Goede isolatie
Om een goede ULO cel te realiseren is het van groot belang dat de cel goed geïsoleerd wordt en daarbij kunnen wij u adviseren. Eerste voorwaarde is 100% gasdichtheid van de cel. Een gasdichte schuifdeur, inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht maken het totaalconcept compleet.

Door het innovatieve karakter van VK worden oplossingen keer op keer verbeterd. Daarmee  draagt  VK bij aan een beter koelproces voor onze klanten. Naast het realiseren van producten kunt u ook voor onderhoud van ULO cellen bij VK terecht. Hierdoor weet u zeker dat alles bij u goed functioneert en kunt u zich concentreren op de productie van uw producten. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken  over eventuele werkzaamheden m.b.t het plaatsen van de ULO cel.

Mocht u meer willen weten over onze koeloplossing en welke mogelijkheden dit voor u biedt, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Deze helpen u graag verder met het zoeken naar  de  juiste koeloplossing.

Uitgelicht

Koeltechniek voor The Greenery in Breda

Bij onze bestaande relatie The Greenery gaat Van Kempen de koeling leveren voor de nieuwbouw bij de vestiging te Breda. Het betreft hier de koeltechniek.

Over The Greenery

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Gerritse beste jonge service-monteur Europa
Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Artikel oktober uitgave "Primeur"

Nieuwsbrief

Back to top