ULO-cellen

ULO cellen. Ook bij Van Kempen Koudetechniek in Tiel. Dé specialist in koudetechniek

Lange houdbaarheid

Om een langere houdbaarheid van uw producten te  realiseren  zijn ULO cellen de ideale oplossing. VK kan u helpen  bij  het  realiseren  van een ULO cel in uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat uw  houdbaarheidsproces geoptimaliseerd wordt. Het grote voordeel van ULO cellen is dat ze een lage concentratie zuurstof bevatten. Door   deze lage concentratie gaan producten veel langer mee en dit zorgt ervoor dat u meer controle heeft over de aflevering van uw producten op bijvoorbeeld een veiling.

 

Goede isolatie

Om een goede ULO cel te realiseren is het van groot belang dat de cel goed geïsoleerd wordt en daarbij kunnen wij u adviseren. Eerste voorwaarde is 100% gasdichtheid van de cel. Een gasdichte schuifdeur, inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht maken het totaalconcept compleet. 

 

Door het innovatieve karakter van VK worden oplossingen keer op keer verbeterd. Daarmee  draagt  VK bij aan een beter koelproces voor onze klanten. Naast het realiseren van producten kunt u ook voor onderhoud van ULO cellen bij VK terecht. Hierdoor weet u zeker dat alles bij u goed functioneert en kunt u zich concentreren op de productie van uw producten. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken  over eventuele werkzaamheden m.b.t het plaatsen van de ULO cel.

 

Mocht u meer willen weten over onze koeloplossing en welke mogelijkheden dit voor u biedt, neem dan contact op met een van onze adviseurs. Deze helpen u graag verder met het zoeken naar  de  juiste koeloplossing.

Home | Copyright® 2014 | Disclaimer