Horeca & Hotels

Gericht op de behoeften van horecagelegenheden bouwt VK koel-, vries- en klimaatruimten met sandwich isolatiepanelen voor ruimten waarin voedsel gekoeld wordt. Hierbij is natuurlijk ook de kennis vereist van hygiënewetten en regelgeving volgens normeringen HACCP, BRC en IFS. VK zorgt ervoor dat het geheel hieraan voldoet.

ZEAS Condensing units
Een innoverend systeem, zeker voor de hotelmarkt en horeca, is de Daikin ZEAS Condensing units t.o.v. traditionele koel-/vriesinstallaties. Complete technische ruimtes met alle koelmachines zijn verleden tijd, omdat deze ZEAS units buiten ieder op 1 m2 kunnen worden opgesteld;
- geen machinekamer meer noodzakelijk
- grote energiebesparing t.o.v. traditionele koelmachines
- laag geluidsniveau
- besparing op de servicekosten
- lange levensduur

Conveni-pack
Hierbij maakt VK een koppeling tussen de koel-/vriescellen met de klimaatbeheersing, waardoor een optimalisatie wordt bereikt in de energiebesparingen. Warmte die vrijkomt bij het koelen/vriezen van de cellen wordt gebruikt om verblijfruimten gratis te verwarmen.

Daarnaast is de VRV warmteterugwinning een ideale hoteloplossing. De voordelen hiervan zijn;
- Gelijktijdig verwarmen en koelen van verschillende ruimtes is mogelijk;
- Zorg voor gratis verwarming in de kamers door warmte over te brengen van ruimtes waar gekoeld moet worden naar ruimtes die verwarmd moeten worden of warm water nodig hebben.-Individuele regeling van alle binnendelen.
- Flexibel dus geschikt voor elk gebouw; binnenopstelling, handig voor stadscentra en buitenopstelling voor maximaal bruikbare vloerruimte.

Uitgelicht

Koeltechniek voor The Greenery in Breda

Bij onze bestaande relatie The Greenery gaat Van Kempen de koeling leveren voor de nieuwbouw bij de vestiging te Breda. Het betreft hier de koeltechniek.

Over The Greenery

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Gerritse beste jonge service-monteur Europa
Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Artikel oktober uitgave "Primeur"

Nieuwsbrief

Back to top