Energiemanagement

Het VK Energiemanagementsysteem wordt afgestemd  op  de eisen die U er aan stelt. Door onze jarenlange ervaring kan VK  uw koelinstallatie met het hoogst mogelijke rendement  laten  functioneren en ook optimaal afstemmen op de afspraken welke u heeft met uw energieleverancier. Hierbij moet u denken aan maximale piekstromen binnen afgesproken tijden of het terug leveren van energie op het energienetwerk.

Warmte- en Koude Opslag (WKO)

WKO is een methode om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Deze techniek wordt gebruikt om gebouwen te koelen en/of te verwarmen. In de tuinbouw word deze methode ook steeds vaker gebruikt. In de zomer wordt het koele grondwater gebruikt om gebouwen mee te koelen, het warme water wordt opgeslagen in de grond om vervolgens in de winter gebruikt te worden om gebouwen mee te verwarmen. Voor het verwarmen wordt een warmtepomp op de bron aangesloten. Deze techniek levert een aanzienlijke besparing voor koelen en  verwarmen op. 

 

Uitgelicht

Koeltechniek voor The Greenery in Breda

Bij onze bestaande relatie The Greenery gaat Van Kempen de koeling leveren voor de nieuwbouw bij de vestiging te Breda. Het betreft hier de koeltechniek.

Over The Greenery

The Greenery levert jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan...

Van Kempen Koudetechniek BV
Spoorstraat 14
4001 CN Tiel Nederland
T +31 344 634884
VK duurzaam

Nieuws

Gerritse beste jonge service-monteur Europa
Onze service-monteur Christian Gerritse heeft goud gewonnen...
Artikel oktober uitgave "Primeur"
Artikel oktober uitgave "Primeur"

Nieuwsbrief

Back to top